2022-09-05
Chatterbox Chicken Laksa $112作為一個喇沙狂熱粉絲, 黎到chatterbox cafe, 當然唔小得試下依度嘅喇沙啦🥰 湯底好濃郁, 好香喇沙味🥰而且雞肉好嫩滑👍🏼加埋好掛湯嘅米線, 好正😋Hainanese Pork Chop $103依度嘅油飯有香味, 質感又夠實, 食落唔會太散, 而且粒粒分明👍🏼 而豬肉同醬汁嘅配搭就好特別, 醬汁係有少少酸酸甜甜, 食落好開胃😆Salted Egg Chicken Wing (4pc) $62鹹蛋雞翼自己喺屋企好難整得好食🥲依度嘅做到唔會過鹹, 而且有濃濃嘅鹹香味😋 食完都唔會覺得死鹹同油膩🥳Veg Spring Roll (6pcs) $52素春卷食落好fresh亦都好足料, 而且炸到好脆好乾身, 正呀🤪
H
ainanese Pork Chop $103