2025-05-19
最近👦🏻👧🏻發現咗個超抵食嘅壽喜燒,只需$168就有前菜、野菜盛合 、十勝產A4和牛、蘭王蛋、日本米飯或讚岐烏冬同甜品,性價比十分高!🍲精品赤身壽喜燒配讚岐烏冬120g $168赤身雖然唔夠牛板腱咁油香,但係入口散發住濃厚嘅肉味,如果好似我咁唔鍾意太油膩嘅牛肉,呢款赤身就啱晒你哋啦,而且價錢仲抵啲添😋!🍲牛板腱壽喜燒配讚岐烏冬180g $258呢款係尖沙咀店限店‼️牛板腱油花分布均勻,充滿豐富嘅油香,但又唔會太油膩。牛味濃香,而且肉質滑嫩,蘸埋蘭王蛋一齊食真係味道一流啊👍🏻!食到一半,我哋發現咗牆上貼紙寫住只要讚好或追蹤「Sukikansai壽喜·關西」社交平台,然後拍攝食物照上傳至 社交平台📸,Tag埋壽喜·關西,就可以免費獲得生啤一杯(白/黑)或 40g 和牛赤身一客😍!食肉獸嘅我哋梗係要和牛赤身,食返夠本啦😋!🍡甜品食完之後店員會送上飯後甜品,有黑糖蕨餅同抹茶蕨餅,口感煙靭帶有淡淡嘅甜味。🍹日本白桃汁梳打 $28🍹日本巨鋒提子梳打 $28
🍲精品赤身壽喜燒配讚岐烏冬120g $168
🍲牛板腱壽喜燒配讚岐烏冬180g $258