2017-01-17 124 浏览
九龍灣好似好多野食,但係商場入面全部都係貴價野食,完全唔想考慮去食,星期六返半日已經好攰仲要諗食咩,何其苦惱。所以4周圍睇下,周圍都係人山人海既蛇餅,唯獨是滿記有位冇人排,其實都冇為意係滿記,睇下menu啲咸食都岩口味先知原來係甜水鋪,咁就試試佢。裝潢同位置都叫okay..闊落既啲位,不過啲櫈硬過我條命咁姐。試左pizza都正正常常,可以入口。有湯,不過就麻麻地啦,啲野飲有個荔枝咩咩咩熱飲都唔錯,有龍眼肉,叫做比左心思啦~不過菠蘿果個叫左凍飲就唔得嘍。果個芝士流心窩芙真係想打交,硬晒啲蛋,乜都冇流好dry..得啲菜,唔識欣賞。整體okay既如果識叫既話,lunch都附送湯質地既多多芝麻糊,仲想點丫。
2017-01-14