2021-01-20 257 浏览
见DK Cuppa Tea今期Tea set主题系粉鸟伊人🦩好pink pink✨少女心爆发😍有日点左爸爸收工去买外卖🥡话系心愿见到相好兴奋 不如买俾距食🤪借过女过桥🤣实情系我想食😌不过我话我想食可能要等到2046😅小情人话要即叫即有 生女就系甘架啦🤷🏻‍♀️「粉鸟伊人」外卖下午茶包括甜点:玫瑰朱古力 红豆芝士蛋糕 腰果味马卡龙 英式松饼 (配玫瑰酱) 咸点:迷你牛角包 英式猪肉肠卷 巴马火腿芝士串 以上系2人份量set各款食物2件 🌟Tea Set所有嘢食都好梦幻☺️有软心朱古力🌹本身朱古力已经好浪漫💕配埋玫瑰花造型真系未食就甘睇都sweet 甜入心啊❤️红豆芝士蛋糕🍰呢个我觉得几特别本身就咁睇以为系玫瑰花芝士蛋糕食落口先知原来系红豆味🙈芝士味较重夹左杂少少花香味不过我个人最锺意系粉红色嘅英国松饼一向都好锺意食scones 对於松饼都有啲要求 呢个tea set 既松饼好松软同又唔会太乾仲要系粉红色 视觉上已经好有冲击 再配埋玫瑰花酱 加左唔少分👍🏻👍🏻👍🏻而咸食方面~巴马火腿芝士串都好出色巴马火腿卷到玫瑰花样😻好靓 睇得又食得外卖下午茶除左有嘢食 系包埋flamingo 三层食物纸架同餐
见DK Cuppa Tea今期Tea set主题系
不过我话我想食可能要等到2046😅
小情人话要即叫即有 生女就系甘架啦🤷🏻‍♀️

「粉鸟伊人」外卖下午茶包括
甜点:玫瑰朱古力 红豆芝士蛋糕
腰果味马卡龙 英式松饼 (配玫瑰酱)

咸点:迷你牛角包 英式猪肉肠卷

仲要系粉红色 视觉上已经好有冲击
再配埋玫瑰花酱 加左唔少分👍🏻👍🏻👍🏻
而咸食方面~巴马火腿芝士串都好出色
巴马火腿卷到玫瑰花样😻好靓 睇得又食得

外卖下午茶除左有嘢食 系包埋flamingo 三层食物纸架同餐具🍴系屋企都可以好有仪式感❤️唔想麻烦要去餐厅攞外卖既话可以要求外送到付服务😊安在家中等就可以食到tea set 啦💋平淡日子找一点乐趣😌
外卖自取