呢个外卖下午茶~包埋🦩红鹤三层食物纸架同餐具同碟仔及纸巾!用品都准备好哂俾我地~返黎set好枱就可以食啦~在家都可以食到靓靓tea set 啦~玫瑰花朱古力造型好靓呀~系软心朱古力黎架㖞~!腰果味马卡龙皮好松脆,甜甜地~!我钟意~英式松饼独立咁食已经好松软同湿润度都几好~未配上玫瑰酱,但松饼已经俾我地一口一口咁食哂啦~红豆芝士蛋糕芝士味比较出众,仲有花香味。英式猪肉肠卷系传统既款式,酥皮既松化配合既软软既猪肉肠~一次食到两个层次既口感。迷你牛角饱同猪肉肠卷加松饼,我觉得如果暖暖地绝对会更加提升好味程度~我就钟意食 #巴马火腿芝士串~总结:外卖下午茶tea set精致,仲有齐配件,真系好方便,可以轻松在家下午茶!味道都几好~推介松饼~因为湿润度适中~食物方面咸点比较传统反而甜点创新,钟意食teaset既朋友可以黎试下㖞。

玫瑰花朱古力
造型好靓呀~系软心朱古力黎架㖞~!

腰果味马卡龙
皮好松脆,甜甜地~!我钟意~

英式松饼

红豆芝士蛋糕
芝士味比较出众,仲有花香味。

英式猪肉肠卷

我就钟意食 #巴马火腿芝士串~

外卖自取