2015-12-17 956 浏览
好開心今晚最好既朋友派結婚帖,所以一定要食好d! 所以,我地就搵到呢間,有我最中意既鰻魚飯,同友人至愛既剌身!加上就泥結婚既幸運人妻話要減肥!佢可以淨食刺身😚[三食鰻魚飯定食]一泥到就見到勁大份,完全不知從口入手。經過店員一番解說之後,就開動喇!講真熱拿拿既鰻魚口感很不錯,醬汁調得剛好,不會咸,加上旦絲配飯!非常大fit!蒸旦好滑,味道不太濃!但說到三食既其他二食就一般般!昆布茶加上wasabi 沖入飯裡,感覺怪怪的!都係原汁原味比較啱我口味!有少許刺身!但完全俾我地叫那個刺身拼盤比下去![刺身拼盤]嘩,完全無諗過可以同menu張相一樣!特別係個海膽!超大件,極鮮甜!食刺身竟然會俾到一種飽既感覺!魚子大甜,粒粒飽滿!帶子都大隻!絕對係性價比高!總結來說,滿意,服務態度好,不用大排隊(緊要野)!但下次我會想試下他們的烏冬,因為我見到格泥台食,賣相很不錯。

[三食鰻魚飯定食]

刺身拼盤]