2018-04-04 742 浏览
依家约亲朋友都食放题, 都试左好多间 听人介绍过呢间八幡屋日本料理几正, 以我地为食精神 点会过放 >O< 今日就踩上去 地点都几好揾 就系兆万楼上, 食饭最紧要 头盘 梗系 食左环境先啦 我地一入去系坐左系最入边间小房仔度 墙上D画都几有feel 有D樱花点缀下 同埋D位都算阔落 几干净 上菜速度好快 唔似某D餐厅咁 限时食 又上得好慢 服务态度都好好 好有礼貌入正题先 野食先系主角 食物种类真系超多 我地2个小女子 好想试晒 但肚皮同胃仔唔争气T.T 不过都食左好多 我地仲order埋升级食物 有生蚝刺身 黑松露珍珠鹅盰带子寿司 仲有仲有心太软 好迷你 劲仲意 我好似order左3次 哈哈仲有D剌身好新鲜 三文鱼好肥好厚 北寄贝 鲍片都好鲜甜 太多啦 数唔晒 好满足^D^天妇罗类 D小紫薯仔都好甜 细细粒 好cute 仲有D烧物 个羊排超好味 完全冇骚味 好似食牛咁 唔食得牛肉果D朋友仔可以试下 好香好滑又juice 仲试左个烧鲭鱼 好后悔净系order左一次 我好喜 冇咩骨 烧得岩岩好熟 好滑><佢有个海鲜汤 呢个少少失望 因为冇鲜甜咁 好似饮紧鸡

佢有个海鲜汤 呢个少少失望 因为冇鲜甜咁 好似饮紧鸡汤咁 海鲜唔突出 要改善 到蟹粥啦 不得了 D蟹膏未捞混已经急不及待走晒出黎 D粥超级甜啊 而且好绵 D米好似珍珠米咁 但有D大份 食唔晒 >< 仲有个好难忘GE 系可以自制小丸子 有得玩又有得食 唔错 唔系间间都有架
甜品 有泡芙ar!!!!劲仲意 好似雪糕咁 仲有个樱花水信玄饼 食落去有阵阵花香味 好特别 比个like先@@b 本身仲想试埋个神秘气球甜品 可惜果日冇晒 sad! 下次去一定要试 呢间野整体黎讲 味道 都几得 会再食过 价钱都系300蚊左右一个人 同其他放题差唔多 值得一试喔 一只字 掂!!! 仲有好多野都未试到 揾日再战.....