2020-05-07 396 浏览
上星期五去左南丫岛既南岛书虫我哋试咗厚切薯条配黑松露蛋黄酱、烟三文鱼拼盘同Pizza A因为所有嘢都系新鲜出炉所以点完餐都要等耐啲 特别系薄饼薯条热辣辣亦都好脆,加埋黑松露酱永远都系绝配🤣烟三文鱼拼盘比想像中有惊喜👍🏻中间系酸甜既竹笋,食落好开胃。烟三文鱼嘅咸度适中,而且已经好体贴咁切开细细块,方便夹去饼乾度。另外仲有芝士,质地好creamy,少少甜味。芝士味唔会太浓但足够 ,配埋烟三文鱼同饼乾,咸咸甜甜咁好好味😍可能因为五一游客太多,机乎枱枱都叫Pizza,而Pizza即叫即制,所以等待既时间略长🙈🙈不过系值得等待既,我地叫既Pizza A包括有蕃茄、巴马火腿同火箭生菜。黎到之後冇影相就即刻食,除左火箭生菜我地本身唔中意佢既苦涩味,其他都好满意。我中意佢系薄批,唔会食包食到饱😂蕃茄酱同芝士既份量比出面食既薄饼多,咬到最边既位啲蕃茄汁仲可能会挤哂出黎🤣巴马火腿薄薄一片但密舖薄饼面👍🏻啖啖都好足料好正,可惜之前两样野食已经食得太饱😢饮品方面叫左个香蕉芒果火麻仁既饮品,香蕉芒果都好浓味,质地似乳酪。朋友试左咖啡但就感觉一般。夏天去开南丫岛既沙滩可以帮衬下呢间cafe😉.
上星期五去左南丫岛既南岛书虫
因为所有嘢都系新鲜出炉
所以点完餐都要等耐啲 特别系薄饼

薯条热辣辣亦都好脆,加埋黑松露酱永远都系绝配🤣
薯条配黑松露蛋黄酱

烟三文鱼拼盘比想像中有惊喜👍🏻

,咬到最边既位啲蕃茄汁仲可能会挤哂出黎🤣

朋友试左咖啡但就感觉一般。

夏天去开南丫岛既沙滩可以帮衬下呢间cafe😉.
薯条配黑松露蛋黄酱