訂位7pm, 小朋友一起到門口見到扭蛋機同一堆玩具已經開心到跳起, 玩具可以自己拎埋位玩, 我地四大兩細 叫左兩個意粉 一個pizza 一個豬手, 等到黎齊哂野食既時間係接近9pm 樓面得兩個人要走全場, 一位黑衫同一位pt, pt 感覺唔係太熟手, 見到佢兩個帶位、落單、執枱、上菜、沖野飲、埋單,都係佢地, 睇到都覺得好攰, 單憑兩人之力 真係好難做齊所有既野, 上菜等得慢, 有漏單,有錯單, 大人等得 小朋友真係唔等得, 好多人都等到頸都長, 雖然有玩具可以招呼一下小朋友, 不過都頂唔到太耐, 野食我地大家都覺得好食, 價錢算可以接受。 走果時留低名同電話做會員, 可以抽扭蛋, 老闆仲送玩具, 小朋友好開心。 同老闆傾計, 佢話咁岩有員工病左, 又有員工有事番唔到工, 新開張無幾耐, 人手一下子安排唔到, 都明白既。 員工同老闆態度都好好, 不停同我地講唔好意思, 今日要我地等咁耐, 睇住樓面個個佢地做到無停過, 係咁比人催單但都無黑過面。下次有機會會再黎多次既
下次有機會會再黎多次既