2019-06-20 490 浏览
今晚去个住九龙城既friend屋企打牌, 顺手就买埋外卖上去大家食, 泰国野就食得多, 今晚打牌就买外卖寿司又方便又可以试下新野个friend话平时见依间渡边屋都好多人买, 叫我早少少黎所以6点零钟就到左lu~好多款式, 懒得谂亦可以选择师傅pack好左既, 入面仲有3,4个位可以堂食, 都见到有熟客仔系度食住同老板倾计~最後我拣左2个寿司套餐, 再加左d自己另外叫既寿司~三文鱼and三文鱼腩寿司新鲜色泽好靓, 三文鱼腩肥美有油香原味海鳗寿司就黎长过筷子既海鳗, 鳗鱼汁烧既味道好香芝味蟹棒依个系朋友指定要叫既, 大大块芝士加上火炙令其半溶既状态, 正火炙帆立贝推介依款! 帆立贝肉厚之余口感新鲜, 唔会淋badbad~再加埋火炙既焦香非常好味呀鱼仔豉油呀, 童年回忆呀~听人讲鱼仔豉油因为成本高d所以而家已经无乜铺会用, 转哂包装, 估唔到系度见番~我同朋友都好满意, 觉得佢虽然细细间, 但系寿司够新鲜之余只系卖番小店价钱, 十分抵食, 可以留番d钱黎做麻雀本😂

最後我拣左2个寿司套餐, 再加左d自己另外叫既寿司~

三文鱼and三文鱼腩寿司
新鲜
色泽好靓, 三文鱼腩肥美有油香

原味海鳗寿司
就黎长过筷子既海鳗, 鳗鱼汁烧既味道好香

芝味蟹棒

火炙帆立贝