系呀冇嘢做谂住探索一下将军澳附近嘅餐厅🍴点知就见到呢一间望落10分高档嘅咖啡店☕️。一行入去就心谂话呢一间一定好贵啦,点知一入到去🦭🥹一见餐牌发现哗原来CP值真系劲高😍蜡烛灯光布置黑暗到相当有情调。同出边商场嘅光景完全唔同🥂我系唔系入咗结界呀?点解可以两个vibe嘅?烧黑鳕鱼薯蓉烧意大利黄瓜酸豆橄榄酱🐟我本身系一个唔钟意食瓜嘅人,但系呢味𩠌令到我重新感受到食瓜嘅乐趣,黑鳕鱼配橄榄酱嘅融合感系一个极致。🫒卖相来讲其实可以更好,因为啲汁好油。但整体食嘅味道好好,所以可以cover返。👅#silvereatfoodie #hongkong #hkrestaurant #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #topcitybites #hkfoodblog #hkig #hkblogger #美食

烧黑鳕鱼薯蓉烧意大利黄瓜酸豆橄榄酱🐟