餐厅: JOMO Kitchen & Health Hub
资讯:

2021-01-20 277 浏览
将军澳好多大型商场,近地铁站𠮶边人流多喺Openrice揾到一间几chill喺海旁嘅café我地叫咗1个Sourdough同1个Pasta威士忌木桶烟熏鲑鱼忌廉芝士酸种面包好多Café都会有呢个三文鱼Sourdough嘅选择不过好少见到系威士忌木桶烟熏其实我都唔系好食得出有威士忌味但系的确系比平时食开嘅三文鱼冇咁咸同埋三文鱼系碎上,食落比片上嘅更加有质感面包切落去嘅时候已经觉得好脆食落真系冇失望,夹埋只水煮蛋真系比起好多地方高质手打意粉配黑松露忌廉酱本身犹豫咗好耐叫唔叫呢个手打意粉好因为我都惊会好滞,但系又真系唔想食蕃茄酱不过呢个食落都觉得好味其实𠮶酱质感比起好多其他餐厅轻身同埋有好多唔同种类嘅菇喺入边所以自己食晒一个都唔会顶住个人觉得呢个café都嘢食都几高质环境又舒服,对住个海有机会我都想试埋个Burger,同Beans比较下Mocha我都饮咗2杯
将军澳好多大型商场,近地铁站𠮶边人流多
喺Openrice揾到一间几chill喺海旁嘅café
我地叫咗1个Sourdough同1个Pasta
手打意粉配黑松露忌廉酱,威士忌木桶烟熏鲑鱼忌廉芝士酸种面包

好多Café都会有呢个三文鱼Sourdough嘅选择
不过好少见到系威士忌木桶烟熏
其实我都唔系好食得出有威士忌味
但系的确系比平时食开嘅三文鱼冇咁咸
同埋三文鱼系碎上,食落比片上嘅更加有质感
面包切落去嘅时候已经觉得好脆
食落真系冇失望,夹埋只水煮蛋
真系比起好多地方高质

本身犹豫咗好耐叫唔叫呢个手打意粉好
因为我都惊会好滞,但系又真系唔想食蕃茄酱
不过呢个食落都觉得好味
其实𠮶酱质感比起好多其他餐厅轻身
同埋有好多唔同种类嘅菇喺入边
所以自己食晒一个都唔会顶住

个人觉得呢个café都嘢食都几高质
环境又舒服,对住个海
有机会我都想试埋个Burger,同Beans比较下
Mocha我都饮咗2杯
Mocha