2019-11-12 335 浏览
来了还想再来的Weekend BrunchOldish的装潢设计我同男朋友都很喜欢,古旧的感觉就像回到旧英国,进门一张大木枱还有窗台位置,所有用品都别具一格。阳光照射入黎但又有冷气叹😂岩晒想大自然下但又唔舍得冷气的香港人天气热,行完好多斜路楼梯一坐底叫返杯Iced Latte & Iced Mocha舒服下,咖啡普普通通,但食物真心不错对比其他食Brunch的地方呢个All day Breakfast我觉得抵食,平时个d食完会有唔满足的感觉,但呢个真心会像我一样喜爱cheese的朋友一定会喜欢这个four cheese burger🤤🤤🤤丧食佢d cheese食完仲想食啊推荐喔
来了还想再来的Weekend Brunch

Iced  Cafee  Latte  &  Iced  Mocha

Oldish  All  Day  Breakfast

Oldish  Four  Cheese  Beef  Burger

推荐喔

Oldish  All  Day  Breakfast