餐厅: 鱼一寿司
资讯:

2021-06-07 469 浏览
寿司上面D鱼料真系好新鲜,选择又多,但系D寿司既饭真系太多水了。直接D讲就系D饭唔好食。可能只系偶然一次半次,可能外卖就系会差D。又或者香港D本地寿司店既饭不嬲都系咁既样。系鱼一同元X之间,我选择左鱼一,但结果并唔好。希望可以食到煮好既寿司饭,最少要好似X气咁。收费唔系平过人,但D鱼料既份量就少过人,切得又唔好。写到哩度,都系无谓再写落去。

收费唔系平过人,但D鱼料既份量就少过人,切得又唔好。
写到哩度,都系无谓再写落去。
题外话/补充资料: 附送既酱油同芥辣既质素差人几条街,人地系日本制。 寿司盒外面沾有一点鱼生碎咁好少事啫。 不过系咁既质素下,价钱居然仲贵过人地少少,咁就有点搞笑了。 希望以上既一切都只系个别事件。
2021-06-07
外卖送餐