2021-12-22 605 浏览
早几日路过见到餐牌几吸引,冇订枱walk in冇位。今日试下上网book,有位㖞。就系比呢个餐牌吸引到,lunch set可以有饭有拉面。等左一阵,黎左碗好大嘅饭。朋友个餐未黎,谂住等埋一齐食,于是冇食住。点知几分钟后,店员黎收返碗饭,话黎错左。但我已经对住碗饭,倾左几分钟计…. 好似有啲唔衞生。佢收左碗饭后一阵,黎左碗拉面。柚子盐味,可以话淡,亦可以话清,都可以接受。不过面完全唔挂汤,虽然面质弹牙,唔错。唔系平时嘅拉面,有少少嚡,似全麦意粉嘅口感。终于影到一张成个餐嘅相。但个饭嘅卖相实在唔讨好。Premium Seafood Don系最贵𠮶个,但望住呎个样真系冇野好讲。得𠮶几粒鱼生,有三文鱼,玉子,鳗鱼同吞拿鱼。咁少鱼生,好寒酸。重贾系普通白饭,冇醋,好唔开胃。失望到爆。服务都几差。隔离系出食物嘅位。店员撞跌左块胶板,个角撞左落朋友个头到,但佢只系o左一声,sorry都冇句,都几过份。

就系比呢个餐牌吸引到,lunch set可以有饭有拉面。

等左一阵,黎左碗好大嘅饭。

佢收左碗饭后一阵,黎左碗拉面。

终于影到一张成个餐嘅相。
但个饭嘅卖相实在唔讨好。

咁少鱼生,好寒酸。
重贾系普通白饭,冇醋,好唔开胃。

失望到爆。