餐厅: 大都烤鴨
资讯:

2018-12-10 2144 浏览
家人说星期天要来这里吃片皮鸭今天不是太多人,不用等很久来之前最好book定位这里都有Set Dinner不过我哋觉得套餐唔系太啱胃口所以每次来都系散叫呢个片皮鸭系必食嘅首先讲下佢个皮先呢间好细心每个被中间会有张纸格住然后包埋一齐嘅配件都好新鲜系包完之后可以一啖食𠮶度如果钟意嘅话可以加砂糖或者甜酱点解返嚟食到咁多次谂大家见到以上呢张图都知道呢间师傅好犀利可以切到猪肉纸咁薄而且冇花冇假系唔会黐住啲肉兼且呢个片皮鸭系食落去一啲都唔觉得油腻而且个皮系超级跪今次试吓呢个新野叫咗鸭末佢系笔落呢个芝麻包入边食👍🏻外脆内面嘅鸭蓉好食如果你唔想食芝麻包的话可以拣生菜🥬呢个系屋企人每次都要拣但我个人真系唔系好识得欣赏个人不太喜欢这种面包而且中间嘅猪肉比较实然后老公坚持拣呢个黄金炒饭,我觉得有啲漏🤢个人比较钟意金华火腿炒饭这个虾球不过不失,如果俾我拣嘅话我会拣食小笼包多啲最后埋单啱啱好$1100
家人说星期天要来这里吃片皮鸭

今天不是太多人,不用等很久
来之前最好book定位

如果俾我拣嘅话我会拣食小笼包多啲

最后埋单啱啱好$1100
2018-12-09
等候时间
30 分钟 (堂食)
一只片皮鸭
片皮鸭