餐厅: 宜家家居餐廳及咖啡室
资讯:

2021-08-29 278 浏览
诗有言梁上有双燕索食声孜孜青虫不易捕黄口无饱期做父母真系不容易,单系办理开学前要准备既食,用,行,已经心很累泊低架车,家姐带埋佢个细路话想先食饭,但周末既MEGABOX实在难揾位我地行上IKEA餐厅见到有空位,自助形式,坐低霸位先,之后我就出去买餐IKEA简直系穷人救星,系粮尾仲可以食咁丰富既一餐,感恩先来一客招牌IKEA肉丸,再黎就系一碟沙律,青酱长通粉,番茄酱意粉2客主食一份沙律一份肉丸,一百蚊有找,加钱有任饮茶水咖啡可乐想再平D就落楼下食热狗,但我地有大有细就要坐低慢慢食肉丸够弹牙,加埋佢既招牌酱汁同果酱食,系真系无得输既组合沙律菜够新鲜,配埋酱同2大片芝士同烟肉,味道不过不失长通粉系用青酱,混合水煮杂菜粒,食落浓郁既青酱味道唔错,长通粉中间都有好酱汁长通仲有附一只鸡翼,炸得香口意粉就最平,只系煮好既意粉加番茄汁,比小朋友食,佢最钟意食意粉平均消费$100评分7/10地址: 九龙湾宏照道38号九龙湾宏照道38号企业广场5期, MegaBox4楼IKEA MegaBox
诗有言梁上有双燕索食声孜孜青虫不易捕黄口无饱期

IKEA简直系穷人救星,系粮尾仲可以食咁丰富既一餐,感恩

想再平D就落楼下食热狗,但我地有大有细就要坐低慢慢食

肉丸够弹牙,加埋佢既招牌酱汁同果酱食,系真系无得输既组合
沙律菜够新鲜,配埋酱同2大片芝士同烟肉,味道不过不失
长通仲有附一只鸡翼,炸得香口

平均消费$100
评分7/10