夜。鐵板燒

Yoru Teppanyaki
2023-04-14 37 浏览
復活節假期喺香港繼續搵好野食,上網見呢間鐵板燒都幾吸引。款款套餐由師傅精心炮製,師傅會即場燒,旁人都好欣賞佢地既專業,以精緻和食料理滿足大家的味蕾。前菜已經有驚喜,配上香醋,食落酸酸甜甜非常開胃😋沙律賣相精美,以精緻碟子盛載。刺身🍣會用精選時令食材,肥美鮮甜。每款都晶瑩剔透,入口具獨特的鮮甜味,肉質細膩!炒菜🫛就係一道清新嘅菜式,口感爽脆,好健康。櫻花蝦和牛炒飯鑊氣十足,櫻花蝦配埋和牛味道更香濃,飯粒乾爽唔油膩。師傅手勢好好, 唔會整得過熟。鹿兒島黑豚肉眼選用肉香濃厚嘅肉眼部位,厚身肥美 脂香豐腴🤤師傅會問我哋鍾意食幾多成🤣牛肉燒至五成熟🔥香口重牛肉味 濃郁又好食。總括而言,今晚嘅鎂鐵板燒真係好好食,每款食物都係好出色。如果講到Omakase或者鐵板燒,我就高度推介呢間餐廳‼️