2021-02-18 2584 浏览
老实讲,你睇完其他食评都知系乜野一回事。味道:鲜甜有特色,完全食得出系小店自制既风味。而且经常有韩籍客,想食正宗野,走唔甩。呢样始终最重要。份量:一定够。无论餐前小碟、头盘、小菜、午市(我地自己三样都试过)、烧肉(见其他人)都足。以香港餐厅既标准,系无呃秤。我地两个人点个猪骨煲,想叫个大(只系差 $70),店员即刻话细既都已经好够。(事实证明系。每人起码有四、五旧。)利申:自己系算大食既。环境:系旧,但系有 vintage feel。而且好多时食饭地方太靓太出位太新,只系用黎俾人打卡。况且好多新派餐厅 decor 都千篇一律,根本无话边个好过边个。价钱:两个人,一个午市汤饭,一个煎饼,再加个猪骨煲,连加一 $500 松D。完全合理。至于服务。其实今时今日香港边度仲有服务呢?
老实讲,你睇完其他食评都知系乜野一回事。

至于服务。其实今时今日香港边度仲有服务呢?