2015-09-05 4280 浏览
暖笠笠既bagguette,出面层Crust够晒脆,再涂上Garlic Butter,不知不觉真系会忍唔住食多左。麻麻地,全部捞好晒帮你放埋上块包度,无晒自己捞同自己舖上面包度既乐趣。太咸啦,底下块包搽左蜜糖拱脆左,麻麻地夹,宁愿用两块Sourdough仲好。我一个人食都唔够喉!够甘香够油润!块面包又系烘脆左,索唔番旧bone marrow渗出黎既油,用番面包篮既bagguette仲夹。3只色蕃茄,红茄甜,紫茄清,橙茄正常味,不过重点系个Burrata Cheese!好少系香港食到!开心到飞起!好Creamy!好香好重奶味!好味到晕~~~坐Bar椅,一边食一边望到Grill 紧D 好巨型既肉,好犀利!好谂好滑既羊,从未食过咁谂滑既羊!伴碟既mint豆豆都好特别!有我前臂咁长既BBQ Beef Rib!又系出奇地谂!不过对我黎讲个BBQ sauce太heavy啦,我刮走左D Sauce先食,不过剩系食块肉已经好满足!4 Beef Ribs for 2 people,仍然系好多,4个人Share就岩岩好!
Beef Tartare
Bone Marrow
Salted Bush Lamb
BBQ Beef Rib
BBQ Beef Ribs
Bone Marrow
Salted Bush Lamb
BBQ Beef Ribs