2009-02-17
尋日係我老公既生日.. 本來已經book左另一間日本餐廳..但朋友推介松屋味道好.. 服務又好..於是下午打去book位.. 又好彩咁比我book到7:30既檯..早在電話已經講左兩個大人加一個bb(仲要求左要baby chair).好喇..當晚7:30準時去到..點知被安排坐係走廊既一張2人檯..三個人點坐呀??後來有人話幫我加多張摺檯..ok..冇問題..好過2人檯丫..點知過左一陣又話摺檯冇晒..加唔到等等既理由..跟住又有人話你有bb..不如安排我去坐一邊有sofa既檯..咁會坐得舒服d.. 我同老公都以為sofa既檯係4人檯..但點知.. 又係2人檯.. 隔離仲要係3張檯坐7個人..大佬.. 點坐呀???有個好似經理既人同我地講..其實我地今晚既booking已經full左..而家我地只係加檯比你地架咋!!!!真係好好笑...我係打電話來book位架..唔係walk in... 咁我book位時你就唔好接受我既booking喇!!!我已經通知晒所有既朋友..black list 呢間松屋...而家咁既市道仲要有d咁既service.. 有冇搞錯呀?!?!
但朋友推介松屋味道好.. 服務又好..
好喇..當晚7:30準時去到..
點知被安排坐係走廊既一張2人檯..三個人點坐呀??
點知過左一陣又話摺檯冇晒..加唔到等等既理由..
咁會坐得舒服d.. 我同老公都以為sofa既檯係4人檯..
但點知.. 又係2人檯.. 隔離仲要係3張檯坐7個人..
大佬.. 點坐呀???有個好似經理既人同我地講..
其實我地今晚既booking已經full左..
而家我地只係加檯比你地架咋!!!!
真係好好笑...我係打電話來book位架..