2019-01-13 471 浏览
我地拣左 #陶笛咖啡 ☕️,依间cafe 🍽 要讲野好细声🤭好 #安静 🤫。钟意静静地 #享受 😌 #清静 #环境 一流,同埋唔好心急追上菜。我地叫左 #吉烈素猪扒巨型汉堡配沙律菜片薯条 🍟。另一个餐就 #欧式全日套餐我地再叫左杯 #咖啡 ☕️同 #士多啤梨乳酪 饮品。首先上左杯#红菜头 整成既热 #汤 同 #沙嗲串烧 配 #有机沙律 🥗,个沙嗲串烧真系好好味。汉堡包🍔好大好高身。素猪扒好好味😋热腾腾。全日套餐就惊喜🤩位系两片多士,平时出面食多士通常都比牛油但佢系用蜜糖🍯再放上一层芝士烤焗。咖啡☕️用左只好靓既红茶杯装仲拉花同写字。士多啤梨乳酪上面仲有旧雪糕🍦,雪糕应该系用Dreyer's 雪呢嗱雪糕 ,因为食到有啲杏仁粒😁。食完依间 #cafe 觉得食物质素真系唔错,又有 #心思 又 #用心造作 ,有时间又唔赶真系可以试下。

我地再叫左杯 #咖啡 ☕️同 #士多啤梨乳酪 饮品。

汉堡包🍔好大好高身。素猪扒好好味😋热腾腾。

咖啡☕️用左只好靓既红茶杯装仲拉花同写字。

等候时间
20 分钟 (堂食)