2019-01-08 297 浏览
KFC嘅鸡不嬲都系宵夜首选,叫定先,到时送来,我叮番热佢就可以食,又唔系真系好差,所以今次返工都有叫KFC,谂住做深宵嘅一点安慰,点知令我好嬲嘅嘢就发生左啦。😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡话说我下午四点钟左右就喺网上落单,叫咗四件狂野乡烧鸡同四件蜜糖鸡翼,然后有电邮确认我嘅落单,跟住夜晚8:00加单,打咗去2180-0000,𠮶位仁兄都有确认同我讲已经加咗单,咁我就满心欢喜咁返工,谂住夜晚有得食😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡点知到咗预定时间,即系10点半送来嘅时间,佢都冇送到,到12点都系冇人影,完全无人通知过我话要取消呢张单,结果我夜晚就冇得食🤧🤧🤧🤧呢个经历真系好嬲😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡跟住我嬲到打send 电邮去客户服务中心投诉,先至有个分区经理打电话俾我,话可以赔偿返俾我🤦🏻‍♀️呢个经历真系令我以后都唔敢再叫KFC😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣

😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

外卖送餐