2021-03-21 121 浏览
如果十八层地狱,是但要拣一层受,大胃希望拣系咁踬饱自己嘅𠮶一层,点都好过其他十七层啩?今次就真系嚟到呢层地狱喇上次食过尖沙咀𠮶间,觉得佢地啲叉烧相当出色,今次打孖嚟,增倍嘅叉烧,尽情虐待自己,肥肉同猪肉分明地梅花间竹,堕入地狱嘅温柔乡叉烧下面系大量伪善嘅芽菜,扮晒善良系邪恶嘅本色,真正必杀技就系底下嘅拉面,粗大嘅面条先系美味嘅地狱本色荽方极乐,系芫荽控嘅天堂,海量嘅芫荽绝对可以暂时填满无穷无尽嘅欲望,加上小辣已经几辣吓嘅汤底,呢啲只系体验地狱嘅小试牛刀啫食面唔够,叉烧都食完,食埋大肉饭就应该坚饱,同拉面𠮶种唔同,另有叉烧酱汁浇上,配上白饭就食到叉烧嘅本相记得著住围裙食,如果唔系全身都系地狱嘅痕渍地狱应该系火光熊熊,呢度亦然呢层地狱去得过呀,嚟饱死自己啦

增量叉烧X2辣麻味噌拉面

莞荽辣麻味噌拉面

大肉饭

记得著住围裙食,如果唔系全身都系地狱嘅痕渍

地狱应该系火光熊熊,呢度亦然

呢层地狱去得过呀,嚟饱死自己啦
2021-03-21
增量叉烧X2辣麻味噌拉面