系OPENRICE 见到依间野长居第一位, 究竟系咩东东. 有时食LUNCH经过都话想试一杯.. 但系食完饭太饱啦,,,,食唔落难得星期6要番公司OT ,, 之后就同朋友GO TRY TRY LA ! 去到门口有人等紧 有等外卖有等位. 但都好快就有位了 内里用木做主调 好简单 小小的小铺 右手边有张SHARE 既大枱 左手边就有3张高枱 睇个MENU D 雪糕其实款款都好似差唔多咁真系唔识选 最尾个CAHSIER 介绍左我 脆米白玉红豆抹茶牛奶雪糕 & 白玉红豆抹茶雪糕 入面系咩都有 MOCHI 啦脆米啦 笨奶奶啦红豆啦,名符其实咩都有 仲有得食哂绿茶同埋牛奶味既雪糕 白玉红豆抹茶雪糕 另一个白玉红豆抹茶雪糕 有白玉 红豆 同埋 绿茶味雪糕 我自己比较PREFER 第一个 其实佢既绿茶雪糕系好足味 绿茶味, 带种苦涩味 但又好软好滑, 而牛奶个个就可以中和番 绿茶既苦涩 , 整体就BALANCE 番 >V<!!! 可惜第一个无白玉 … 绿茶白玉也值得一赞唷! 今次重点试佢个雪糕, 下次可以试试 Matcha Affogato !! 但唔会为左佢而排队啰 呵呵
系OPENRICE 见到依间野长居第一位, 究竟系咩东东.

去到门口有人等紧 有等外卖有等位. 但都好快就有位了

脆米白玉红豆抹茶牛奶雪糕
另一个白玉红豆抹茶雪糕
有白玉 红豆 同埋 绿茶味雪糕

我自己比较PREFER 第一个
可惜第一个无白玉 … 绿茶白玉也值得一赞唷!

今次重点试佢个雪糕,
下次可以试试 Matcha Affogato !!
但唔会为左佢而排队啰 呵呵
2014-03-01
等候时间
10 分钟 (堂食)
脆米白玉红豆抹茶牛奶雪糕