2023-09-14
銅鑼灣近海旁Fashion Walk嗰度有幾間餐廳 其中有間美式餐廳幾出名 我哋專誠尼食 有戶外座位好chill 🤣除咗Burger 仲有dinner set, 入面有意粉 肉類 小食🤣-🥑牛油果柚子沙律沙律有牛油果同埋柚子 🤤柚子中和左牛油果嘅漏 好match 都幾大份😂 柚子清爽酸甜 非常清新🤣-🌮墨西哥脆片店員推介食呢一個 ☺️墨西哥脆片酥脆 上面落咗好多熱熔芝士 🧀仲有忌廉芝士同埋牛油果將作為調味 好邪惡🤤-🐷西班牙黑毛豬肩配無花果醬 黑毛豬肩超淋 🥰肉色好粉嫩 煮嘅時間啱啱好 🤪保留到肉汁 外面烤得好香 加上甜甜地嘅無花果醬 幾清新☺️- 🧀Mac and cheese 好濃郁嘅芝士味 煮得好Creamy 但係有沒有油膩 😋鍾意食芝士嘅人一定要點呢一個 另外佢仲有啲煙肉碎 帶點鹹香🤣-📍銅鑼彎百德新街59-65號海濱大廈地下C&D號鋪
🥑牛油果柚子沙律
🌮墨西哥脆片