餐厅: 銀龍粉麵茶餐廳
资讯:

餐厅: 銀龍粉麵茶餐廳
资讯:

2014-09-06 336 浏览
有一排无黎过银龙食早餐, 系尖沙咀食早餐, 佢既价钱都算合理.$24 一个单拼汤粉面跟野饮, $27就双拼. 加$5 有牛油厚多士. $6 有肠仔蛋一碟.我地叫左2个沙嗲牛米, 加牛油厚多士 同肠仔蛋 share.沙嗲牛米味道正常,茶餐厅口味. 份量算多, 够味又够多牛肉.牛油厚多士, 系全块(2件), 如果唔系share, 食个面再加一份厚多, 都几饱.牛油系佢地搽左, 都搽得几平均, 够牛油味.而且热辣辣食, 好味肠仔蛋就好油, 好似油浸咁, 好彩桌上有提供纸巾, 真系要索左d 油先好食......柚子蜜好够味, 我仲觉得甜左d, 沟多d 水先饮加呢样加个样都系$29.5 一个人, 算好多野食, 饱饱咁离开.
沙嗲牛米
牛油厚多士
肠仔蛋
柚子蜜
柚子蜜好够味, 我仲觉得甜左d, 沟多d 水先饮

2014-09-06
$29.5 (早餐)
沙嗲牛米
牛油厚多士