餐厅: 小黑糖 (葵涌廣場)
资讯:

2023-04-16 165 浏览
平时去葵涌广场扫街,都一定要买手摇饮品饮!!!今次经过小黑糖,心思思想饮黑糖鲜奶(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)小黑糖最出名系黑糖鲜奶,另外都有多款茶类饮品,大大杯性价比高!!葵涌广场呢间店员态度好好,好有礼貌收银有一个每周排行榜,谂唔到食咩时可以参考吓(•̀ᴗ• )我就叫咗排行第二同埋第四嘅饮品!!☁️小黑糖珍珠厚鲜奶推荐!!!必叫饮品~外表都几靓打卡able。叫咗半糖,珍珠烟烟韧韧,有好香甜黑糖味!!鲜奶用4.3牛乳,超级香浓๐•ᴗ•๐☁️ 葡萄柚四季春好大杯,味道有点惊喜!!难怪是排行榜第二名( ᵒ̴̶̷̤ꈊ˂̶̤̀ )✧货真价实,真系会有一粒粒嘅葡萄柚果肉!!饮落酸酸甜甜,四季春好清香,整体感觉比较清爽清新。

☁️小黑糖珍珠厚鲜奶

☁️ 葡萄柚四季春