上星期日去過一次,但食唔到.....因為亞蘇效應,個日實在多人到等位都等死呀!結果,買左個菠蘿油行街就算啦!上到車食覺得都好食,但唔熱,凍冰冰既!我以為係外賣,所以冇整熱!算佢啦~~今日,係閒日,我諗應該會小d人,所以再駕車去多次。今次真係小好多人啦!仲有位泊車添!我同男朋友兩個人,叫左一個菠蘿包、一個豬扒包、一碗餐蛋麵、一杯紅豆冰同埋一杯涼粉冰。逐樣講啦~~~~~~~~菠蘿包:今日坐低食,但原來佢地都係唔會整熱既,算好食,但真係唔係好食到好似亞蘇 個樣咁啦!我個人覺得,旺角好出名個開好食d豬扒包:個包軟熟,件豬扒都好味!仲有幾條洋蔥係入面吊下味,good~餐蛋麵:非常求其,如果唔係咁肚餓,唔好叫!紅豆冰:最好係呢個,d紅豆真係好大粒,口感一流呀!而且唔會太甜,好味!涼粉冰:都算好味,唔太甜!總而言之,可以的話,唔好假期黎呀!豬扒包係假期既日子要等超過半個鐘架!
上星期日去過一次,但食唔到.....

餐蛋麵:非常求其,如果唔係咁肚餓,唔好叫!

涼粉冰:都算好味,唔太甜!

下次有機會試飲呢個~~