2019-11-16 1019 浏览
好食放题果日肚劲饿,就决定夜晚食放题。之前试过旺角呢间御满屋放题都几好食,所以再嚟食。平时食放题系绝对吾会放过就系食刺身既机会,因爲难得可以任食,梗系吾会蚀底,同埋见到有好多熟食, 都忍唔住要返少少每样试下。我个人就系好锺意叫熟食,叫左好多,蒲烧鳗鱼,烧纽西兰羊架,牛肉他他,鸡翼,牛舌,好正。鳗鱼同羊架系我最爱,煮得好食,上枱嘅时候都仲热既,食左几转!另一伴喜欢刺身,都叫左2-3转,三文鱼,甜虾,油甘鱼,大赤虾,大大粒既带子系主角,佢每一件都系厚切,绝无偷工减料,食落都系好新鲜。食咗炸鸡,炸蚝,烧带子,炸鸡翼,炸榴槤,吾错!食尽佢,仲有雪花牛肉锅,御品鲍汁烩花胶,牛肉乌冬,牛肉锅的牛肉油脂亦非常平均,牛肉肉质嫩滑,花胶感觉贵价,呢啲熟食都系住得唔错。总括而言,食物水准几高,款式都多选择,价钱亦大众化,而且上菜都几快,加上无漏单,good good。
好食放题

食咗炸鸡,炸蚝,烧带子,炸鸡翼,炸榴槤,吾错!

2019-11-05
  • 芝麻鸡翼