2010-12-12 25 浏览
见到 openrie 好评如潮又有D friend 试过话几好所以专登由香港仔揸车入去! 路程虽远但值得!本来影咗好多相但系唔知系米张记忆卡坏咗,搞咗好耐都唔得! 嬲死............安排座二楼, 装修几好几舒服!果日我地四个人, 本来叫咗好多嘢。好彩店员过来题醍我地D 食物比较大碟同埋原来四人或以下系可以双拼嘅,如果唔系肯定食唔唒!食物如下:汤底:四川麻辣 拼 蕃茄莞茜豆腐 (麻辣超正好够味而不油,唔会好似同返大陆食果D 咁,好多油好唔健康)例牌手切牛颈脊$119 ( 真系好好食又林又够肉味,而且唔会切得好薄,啱啱好! 两个人食所以叫例牌但系都几多!赞!)青班鱼半条$180 (店内有大鱼缸有几多海鲜,D 青班条条好大条, 好新鲜好滑! 四个人半条啱啱好!必食推介!)虾丸拼象拔丸 (唔记得几钱应该大约$60 有12粒。足料! 又系必食!)生虾刺身$148 (8只 超新鲜! 唔似泰国菜果D 雪藏虾)生抄糯米饭$89 (哩个就真系我食过最好嘅! 唔识讲! 自己试下就知)炸虾饼 (大约$50, 好食! 好食!)另外点咗D 配料,都好新鲜! 印象最深刻系粟米, 因为好甜!埋单约$9

安排座二楼, 装修几好几舒服!

食物如下:

炸虾饼 (大约$50, 好食! 好食!)

埋单约$900 二百几一位 超值超满足! (仲有张$80 现金卷比你下次用)
2010-11-22