2020-05-30 19316 浏览
开咗咁耐,终于有机会嚟食啦!主要想食芝士蛋糕,所以今晚四个人叫咗三个小食,+3个芝士蛋糕😂⭐️芝乐坊粟米片上面有好多芝士,一对牛油果酱,一对酸忌廉等等卖相相当吸引,而且份量相当大,4个人最后都食唔晒😂⭐️水牛城香辣鸡翼呢度嘅水牛城酱汁真系比较难,而且系酸啲嘅,我可以配埋芝士酱食,仲有西芹条都好似足美国嘅餐厅!⭐️香脆蟹肉球份量比想像中细,不过一咬落口真系食到丝丝蟹肉都唔错嘅!⭐️话明系Cheesecake Factory 顾名思义就梗系有好多款蛋糕拣啦!我哋一共叫咗三款蛋糕🍰每一款上面都会跟埋忌廉。⭐️Godiva 朱古力芝士蛋糕超浓郁嘅朱古力味,配埋朱古力慕丝,好食呢😋⭐️无敌红丝绒芝士蛋糕我觉得三个之中呢个最好食,红丝绒蛋糕占嘅比例虽然比较细,但系佢系十分之软绵绵!外面充满忌廉芝士糖霜😋⭐️芒果青柠芝士蛋糕呢个嘅芝士比例最重,所以我哋都食唔晒会比较漏佢仲有劲多款蛋糕,都好想试,不过由于差唔多全部野都有芝士,所以会食到好漏,好快饱!适合多人聚会,大家share可以试多几样食物。餐厅嘅装修亦都好有美国风格坐得好舒服!
开咗咁耐,终于有机会嚟食啦!
⭐️芝乐坊粟米片

⭐️水牛城香辣鸡翼

⭐️香脆蟹肉球
份量比想像中细,不过一咬落口真系食到丝丝蟹肉都唔错嘅!

我哋一共叫咗三款蛋糕🍰
每一款上面都会跟埋忌廉。

⭐️Godiva 朱古力芝士蛋糕
超浓郁嘅朱古力味,配埋朱古力慕丝,好食呢😋

⭐️无敌红丝绒芝士蛋糕

⭐️芒果青柠芝士蛋糕
呢个嘅芝士比例最重,所以我哋都食唔晒会比较漏

适合多人聚会,大家share可以试多几样食物。
餐厅嘅装修亦都好有美国风格坐得好舒服!
  • 无敌红丝绒芝士蛋糕