2019-09-09 351 浏览
老婆前排同朋友去咗呢间食,早几日同我讲话挂住佢嘅白汁意粉😨于是就即日中午系openrice订位再夜晚去食⋯环境:几好,位几多但算窄,有唔同嘅枱设计eg圆枱,长枱,二人,四人,八人或再大啲都有;环境偏暗。另外唔知系咪咁岩多大枱客,啲倾计声好大声,但餐厅背景音乐系细声的。食物:唔多讲,直接去相-慢煮安格斯牛西冷8oz快评:煮法好,调味适中,唯一想讲系块牛嘅来源应该差啲,类似金凤果啲扒再差少少嘅肉质,但个人觉得仍然对得住个价钱,唔错嘅-黑松露野菌天使面快评:呢个价钱食到呢个质素嘅白汁,天使面软硬适中,白汁食得出唔系用平价忌廉,黑松露味道够又唔会太抢,仲想点?唯一系份量只系一般-炸蕃薯条前言::呢个其实系食完上面个两个之后成15分钟都未到,而谂住小食应该食唔饱,追咗店员而店员话整紧无漏单,于是坚持等到佢黎埋先决定仲加唔加野快评:劲新鲜,应该真系岩岩炸好,超脆!而且唔厚身,变相条条都好香口,脆边口感真系不得了,食到停唔到;个酱睇相都见到有成督黑松露,捞完之后好香而且份量仲好劲,食到超饱-苹果汽酒快评:饮开唔同地方啤酒同手工啤嘅我表示有啲失望⋯可能系我饮唔惯极速总结:呢个价位,呢个环境,已经好难得

食物:唔多讲,直接去相
慢煮牛安格斯西冷8oz

-慢煮安格斯牛西冷8oz

黑松露野菌天使面

-黑松露野菌天使面

炸蕃薯条

-炸蕃薯条
而且份量仲好劲,食到超饱

苹果汽酒

-苹果汽酒

极速总结:呢个价位,呢个环境,已经好难得;之后会再黎试埋其他,就系咁😂
黑松露野菌天使面
炸蕃薯条