2019-10-12 446 浏览
打完泰拳又未到食饭时间决定医一医肚,黎到支持呢间小店—小息时间门口有卖鱼蛋,烧卖,肠粉炒面,佢应该系借位摆档。不过唔怕啦。两条友咁肚饿两边都帮衬下叫左两串烧卖一串鱼蛋(3.5/5)$6/串,全部都要辣。味道唔错,不过可以再辣d。鱼蛋系陈皮鱼蛋,我比较钟意食呢只鱼蛋。烧卖有五粒,鱼蛋六粒。价钱算平然之后帮衬返小息时间。叫左炸花枝丸(4/5)$18/4粒,同埋一杯芋圆奶茶。花枝丸质素唔错,好弹牙,同埋落左椒盐粉,无得输。价钱都算唔错。芋圆奶茶偏少少甜(4/5)$25 :下次我地会叫少甜,今次唔记得左。份量好足,大杯同埋好多我好钟意食既芋圆。****装住花枝丸既袋上面有上一手写比我地既说话。当然我地都有写比下一手。点知同行朋友竟然问如果我地系间铺既第一个客人咁系边个写比我地。
打完泰拳又未到食饭时间
决定医一医肚,黎到支持呢间小店—小息时间
叫左两串烧卖一串鱼蛋(3.5/5)$6/串,全部都要辣。