2023-11-27 33 浏览
今日去天后搵我閨蜜食午飯 順便睇吓佢做嘢做成點 我哋就去咗佢介紹嘅大飯桶 聽到個名覺得好搞笑🥰 唔知份量係咪真係好大嘅呢! 我見到佢哋有好多唔同類型嘅小食!我就叫咗一個肉鬆凍豆腐~ 真係超好食 估唔到原來肉鬆同豆腐都可以咁match haha 😂 另外一個就係酸辣雲耳可以令自己開胃少少🤏 雖然係小食,但係其實份量一啲都唔細 最鍾意食牛舌既我 當然點咗一份燒牛舌嘅套餐!我哋嘅份量都有啲發呆 因為真係太多飯,同埋太多肉啦 建議食得唔多個女仔可以同佢講少飯!!! 佢哋嘅套餐都好豐富 會有啲小配菜 蓮藕真係好好食 好入味 仲可以拉絲 🥰🥰💓 佢哋嘅牛舌都係好厚 咬落去好Juicy 好好食~ 好重牛味💓 仲有好多翠玉瓜 佢哋嘅翠玉瓜都係烤過給剛剛好 配埋個牛告真係一流🤤 而我嘅閨蜜就點咗另外一個餐😏佢點咗一個沙嗲牛肉飯 份量佢都係超級多 佢哋嘅沙嗲調得好好食 😋 配埋佢哋嘅牛肉真係一流 最估唔到嘅係竟然下面仲有啲炸薯條 haha my favourite 人均$100 我餓住個肚去的 真係做到捧住個肚走😋😗😗

人均$100 我餓住個肚去的 真係做到捧住個肚走😋😗😗