《沙律净芒果班戟》$19 😋😋影相嘅时候小心跌咗啲芒果落地下,就知呢度嘅芒果有几足料啦,而且非常之香甜。但个人就觉得沙律酱同呢个班戟唔系好夹,下次再食嘅话会叫佢走沙律酱~.《蛋白肉松咸班戟》$12 😋😋😋平时鸡蛋仔店最多都系有埋格仔饼食,但呢度仲有埋班戟!第一次见到会将格仔饼嘅馅料放入pancake夹住食,好特别啊?食完第一次之后,一直都念念不忘,隔两日又再返去食~pancake口感好棉好松软,唔会太薄,都几有咬口。肉松嘅份量超级多,食到有少少论尽,而且会比较干身。不过配埋炼奶同花生酱,食落口感层次好丰富,有少少食紧一个light啲嘅格仔饼嘅感觉!.《奶油甜班戟》$9 😋😋😋其实呢个系一个好简单嘅班戟,喺班戟上边搽咗牛油、花生酱同埋炼奶,但系正正因为呢几种配料好夹,再加上班戟本身好香蛋味,所以成件事加埋一齐就好正!食饱饭但系又口痕想平平哋食甜品嘅话,呢个系一个唔错嘅选择!.红磡鸡蛋仔
《沙律净芒果班戟》$19 😋😋
《蛋白肉松咸班戟》$12 😋😋😋