其实已经系第2次泥食架喇! 呢间舖既位都算好辟下..上次都系有朋友带我泥先识泥本身间舖头好细.可能只系坐到15人.上次我泥等左位一阵.同埋重点系我地4个人.根本冇一张枱系可以坐到4个人既.大家要留意一下.好彩今次下午4点泥.冇咩人.唔洗好似上次咁等位!今次第2次泥叫左 甜酸鸡球同埋 迷你饭团 鸡球我上一次已经食过架喇! 其实今次番泥再食完全因为佢!太好食喇.酸酸甜甜既食物我食得多.呢一个真系数一数二最爱!佢既肉质劲鲜嫩又多肉汁.仲好热TIM! 呢个我上次都食过架喇.因为我怕就咁食鸡球会太咸所以叫左泥送鸡球. $15/3粒好平呀!佢其实仲有其他野食我上次都食过..公仔面我本人就觉得还可以.唔系佢唔好食.而家我觉得出街食公仔面...唔系太惯佢有D鱼串同埋炒年糕都同真正韩国街头既一样.想去韩国又未去到住既朋友可以泥食顶一顶瘾 最后佢地全舖得3个人.一个厨师一个洗碗一个waitress.服务好好.即叫即整.D野食都好快到.同埋佢地平时同韩文沟通多架 厨师系真正韩国人 难怪食物味道既质素咁高 而且价钱实在太大众化!一定会再去!

好彩今次下午4点泥.冇咩人.唔洗好似上次咁等位!

今次第2次泥叫左 甜酸鸡球同埋 迷你饭团
真系好好食既鸡球
鸡球我上一次已经食过架喇! 其实今次番泥再食完全因为佢!
太好食喇.酸酸甜甜既食物我食得多.呢一个真系数一数二最爱!
佢既肉质劲鲜嫩又多肉汁.仲好热TIM!
好得意呀!

佢其实仲有其他野食我上次都食过..

服务好好.即叫即整.D野食都好快到.
同埋佢地平时同韩文沟通多架

一定会再去!