2024-04-16 43 浏览
迪士尼银卡选手喺平日去完迪士尼啦~ 之后就去咗东涌嘅东荟城度行街 睇吓有咩特价👍🏻 行到好肚饿,我哋就去咗大头虾南风海鲜酒家💕 因为我哋三个真系好肚饿,所以叫咗超级多小菜 ! 第一个当然系我最爱嘅烧味双拼 佢哋嘅鸡超嫩滑 好新鲜 我自己好钟意❤️ 因为想食啲素菜 我哋就再点咗一个红烧豆腐 同埋一个虾米蒜蓉胜瓜 虾米好出味 所以令到成碟𩠌都好香 虾米嘅香味再加埋蒜香味😍哗 真系一流呀 佢哋嘅红烧豆腐都好出色 真系好香 由于我哋全部都系豆腐loversssss 所以豆腐系最快俾我哋清盘嘅 😋😋😋 之后就要讲吓我嘅最爱 亦都系最邪恶嘅 咸蛋黄炸鱿鱼 🦑 首先我已经超钟意食鱿鱼 经过咸蛋黄嘅融合 佢就变到超邪恶但又超好食🤤 我真系每一条都包裹转浓浓嘅咸蛋黄香 完全冇遗漏任何一条 哈哈 同埋佢哋嘅菠萝咕噜肉都好好食 😋 猪肉炸得刚刚好 佢哋嘅酱整得好开胃 酸酸甜甜咁 所以我哋每人又食咗一碗白饭 😳 好饱 满载而归🤤