2019-01-13 471 浏览
今晚一家人大小去小南国做节,唯一美中不足系约左7:30但8:00先入到去食...但店员都非常好,有解释话前一客人又系做节一家大细迟左黎...赶佢地都唔好而由于家人有大肚婆,企多一阵已经唔舒服,店员就搬左张椅出黎俾佢坐,系要赞一赞👍🏼真系成家人食饭唔可意思多影,但总评一下,四小碟前菜非常好味开胃,值得一叫。松鼠鱼炸得脆同香口,甜酸汁做得非常好,一家大细都服食。锅贴都唔错,但未到惊喜而我觉得少贵。灌汤煎包抱有极大期期望,所以有少少失望,系煎得香既但又未到惊喜...唔明点解系推荐菜。另一比较失望系炒饭,蛋白炒同另外一碟都好一般,虽然炒到粒粒分明,但饭嫌太饭,小朋友都老人家都觉得唔系咁好。而成餐饭最好味反而系菜lol总结而言,系唔错既,都几岩一家大细去食饭,唔算有惊喜既上海菜,但都好味
今晚一家人大小去小南国做节,

松鼠鱼炸得脆同香口,甜酸汁做得非常好,一家大细都服食。

锅贴都唔错,但未到惊喜而我觉得少贵。