2022-08-14 97 浏览
开左咁耐先发觉好似没食过,今日阿妹想食得清清地就黎试下。到左发现原来佢8月底就会close,刚赶得上close 之前试。铺头叫 Green Waffle,没理由唔试 waffle 㗎! 所以叫左𠮶 Chicken Waffle 试下,拣左煎蛋煎鸡扒既version,上面有啲沙律菜,夹埋一齐食唔错。煎鸡扒有少少干,但味道唔会太浓,几好~ Waffle 真系做得几出色,够脆够香,最好衬热食😋😋另外叫左 Green Cleanse,好少有Smoothies Bowl 系Oat Milk,所以啱晒唔得鲜奶既我。成碗不论口感同味道都好丰富,好好食,冻冻地,可以当甜品添。其实都几大碗,所以都好饱下🤭🤭
Chicken Waffle

Green Cleanse