1K
2010-09-19 22 浏览
好耐未食过了,又去食,而加冇咁多人呀,必食汉堡包,仲有其他野食既~!炸薯条~!个人比较上钟意喱款薯条,bec好味d又大点,不过喱次差左呀,冇之前咁好食,bec太硬唔够热同脆(上次系热又脆),好似炸左好耐咁,下次唔知会唔会好点呀~!双层芝士蛋汉堡~!好有份量既汉堡包,好足料,又好食过麦记好多呀,有2块汉堡,1蛋1芝士,几多料,同个沙律酱又好味,个汉堡几厚,加上煎得又几香呀,好多肉汁,又浓牛肉味,啖啖牛肉好有咬口,好味呀,仲要有两旧来太满足了,个蛋唔算太厚不过几好味,个面包又几松软呀,同人手整一点都唔会公式化,整体来讲系好味呀~!热狗~!听个fd讲好普通,肠系普通既肠呀,比平时既热狗要差,不过个味道系普通!个人比较钟意喱款港式汉堡包,一来好味d,特别系个沙律酱同个汉堡,二来个薯条系大点既,三来系人手整(虽然某快餐都系人手,不过喱到冇连锁公式之感),虽然有时系搭得参差不齐,水准有时有不同(又唔会系差好远啦),不过总系觉得好味点(唔识讲,唔系公式既味道...?!),可能最近成日觉得麦记既野太唔抵有感而发呀~!不过老实讲喱次未有上次咁好食呀~!

双层芝士蛋汉堡
热狗