餐厅: 多賀野 (K11 Musea)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
我本身系一个拉面控, 最钟意食拉面沾面...见到呢间日本大热店来香港开。。由于之前太多人排队关系。。。。。于是最近先黎试食上网见有youtuber 好推介呢间野所以见价钱虽然好贵, 都比一次机会呢间野同朋友两个人来食叫左三样野食酱油拉面$128招牌菜鸭豚沾面$168同埋都系招牌菜既炸蟹饼薯蓉$68另外再加一酱油拉面味道好淡, 同出面$75-90 一碗既酱油拉面差唔多味😅鸭豚拉面, 呢个价钱竟然只得半只蛋😂叉烧好干好干同柴口唔见有鸭肉块面虽然即制, 唔见得好弹牙唔够粗身周月沾面 , 座银好过佢汤都算甜甜地 都可以蟹饼除左味道比较蟹味重之外同出面食个d 唔大分别炸得好黑座位坐得迫 要搭台埋单总数$400呢个价钱系香港都算数一数二贵(拉面) 性价比低 无下次。
我本身系一个拉面控, 最钟意食拉面沾面
...
见到呢间日本大热店来香港开。。

由于之前太多人排队关系。。。。。
于是最近先黎试食
上网见有youtuber 好推介呢间野
所以见价钱虽然好贵, 都比一次机会呢间野

同朋友两个人来食

鸭豚拉面,
呢个价钱竟然只得半只蛋😂
叉烧好干好干同柴口
唔见有鸭肉块
面虽然即制, 唔见得好弹牙
唔够粗身
周月沾面 , 座银好过佢
汤都算甜甜地 都可以

蟹饼除左味道比较蟹味重之外
同出面食个d 唔大分别
炸得好黑

座位坐得迫 要搭台

埋单总数$400

呢个价钱系香港都算数一数二贵(拉面) 性价比低 无下次。