壹火鍋

The One Hot Pot Restaurant
前身為太和味
好耐冇打边炉,俾我揾到呢间,见价钱几合理又几多野食,所以呢日约左朋友过来试下。系兆万上面,都好易揾。座位都坐得舒服,系同朋友吹水既好地方。个火锅放题另加50就有刺身放题,加50又有海鲜盘,仲有特级牛肉。难得约出来,我同朋友都决定加晒佢。牛肉好新鲜,好有牛香味,个人最钟意极上牛板腱,口感好好刺身系必叫,我同朋友encore左几转,刺身新鲜就必须,特别推介一定要试佢个鲍鱼片,真系超鲜甜!海鲜就冇得任叫,但呢盘两个人食都多到差d食唔晒🤣 见d虾同鲍鱼仲好生猛旭旭下,虽然感觉有d残忍,但系好食既🙈除左点𩠌,出面仲有好多配料自取,打边炉要食既,都系晒度了。野饮好多选择,不过小妹唔想饮冻野,好在佢仲有好多唔冻既野饮选择呢。打完边炉当然唔少得甜品,榴梿雪糕同雪条都超有榴梿味! 好似食紧真榴梿,但又唔会太甜,榴梿控记得要试!呢餐食得好满足! 下次会再来!
系兆万上面,都好易揾。

座位都坐得舒服,系同朋友吹水既好地方。

牛肉好新鲜,好有牛香味,个人最钟意极上牛板腱,口感好好

除左点𩠌,出面仲有好多配料自取,打边炉要食既,都系晒度了。

呢餐食得好满足! 下次会再来!
  • 海鲜船
  • 刺身