2018-02-09
估吾到事前book咗檯,都要等20分鐘,好好彩,可以邊坐邊等,上去之前會經過條又長又令的樓梯。坐底之後,每人會有一份餐前小食,我個份係麻酸辣木耳,好味落完單,就緊係準備好的調味料先啦,選擇都幾多下,有9格,實有一格岩大家。落單前後吾洗10分鐘就黎咗個雞煲啦,好大份,好有效率。手工牛脊肉,吾係平時好薄個種,食落會令人有一種實在感脂肪比例都幾適中,好適合用黎打邊壚,滾一陣上水就食得啦,口感都幾軟身,吾錯手工小食都幾多選擇,肉丸,鴨血,餃子樣樣有的,賣相幾討好D野飲外型幾令味道吾錯,又大杯,砂冰,珍珠奶茶都係我的最愛,都有成十幾款,另外,仲有手工啤,水果茶,任我地叫,我自己叫完,當然係忍吾住要合照番幾張啦。海鮮選擇都有吾少,生蠔係又肥又大,點解縮極都甘大,另外的大蜆都幾大粒,馬刀貝的肉質幾彈牙,又食到鮮甜的味道成日去打邊壚的我都味見過甘大甘長的響鈴,出邊好少有依種手工響鈴,大到連個碟都裝佢吾住重點係,佢吾係得個樣,煮完上黎仲好脆,加埋金黃色的外表,真係名副其實,又睇得又食得今晚真係好滿足呀,放到成檯野食,成晚食咗甘多咸的野,緊係要食番的甜野啦
坐底之後,每人會有一份餐前小食,我個份係麻酸辣木耳,好味
落單前後吾洗10分鐘就黎咗個雞煲啦,好大份,好有效率。
手切安格斯牛頸脊肥牛片
手工小食都幾多選擇,肉丸,鴨血,餃子樣樣有的,賣相幾討好