餐厅: 阿甘虾餐厅
优惠: 食饭都有得赚里数? 仲唔即刻订台?
条款及细则:
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束
好耐都无上过泥山顶,趁呢日系平日会少d游客,就同男朋友上泥拍下拖~行到咁上下,有啲肚饿就入左阿甘虾餐厅,可能真系冇乜人嘅关系,服务员安排左我哋坐窗口位,可以望住个view😍正正❤️之後我地叫左个2 人套餐嘅lunch set。可能太耐冇食,都好期待一开始上有碟沙律,唔记得咗影😂 另外虽然ribs 相比起前几年系细块咗嘅,但都唔错~ 😋最得我欢心既系 fish and chips 炸到啱啱好,好新鲜嘅鱼肉真系食到人唔停口😂😂😂最後上既甜品系我最锺意既肉桂蛋糕加云呢拿雪糕!😆😆都几好味☺️大致上都满意~🥰🥰

Lunch  set

一开始上有碟沙律,唔记得咗影😂

另外虽然ribs 相比起前几年系细块咗嘅,但都唔错~ 😋
最得我欢心既系 fish and chips
炸到啱啱好,好新鲜嘅鱼肉
真系食到人唔停口😂😂😂

大致上都满意~🥰🥰