2019-04-12 316 浏览
好耐冇見Best friend,今次約左係旺角食放題落完單去拎野飲,除左凍飲,仲有酒精飲品,都係任飲,估唔到放題既會有酒精飲品,同埋居然會有熱飲揀,岩晒我呢D養生人士呀!值得一讚!等左5分鐘都冇,就上左個海膽手卷,初頭因為怕伏唔敢叫太多,點知一上,就睇得出個海膽好新鮮,而且個手卷係細細舊,唔係用飯塞飽你果種,食落口果然係新鮮海膽!真係可以嗌多幾轉,靜係個海膽都值回票價。跟住係個魚生,講一講個魷魚先,好新鮮,食得出魷魚味,係高質既,同埋細細條魷魚,易入口,而且咁樣食口感好香,因為佢加左細粒魚子上去,好有心。另外個旗魚王都值得一叫,因為切得好好,口感同鮮味都唔錯。另外,叫左個煮蜆同炒蜆,個人認為炒蜆更正,因為炒到好香口,辣味夠,最重要一點係冇沙海鮮粥非常鮮味串燒同鰻魚都好香口,可以叫幾轉
好耐冇見Best friend,今次約左係旺角食放題

真係可以嗌多幾轉,靜係個海膽都值回票價。

海鮮粥非常鮮味

串燒同鰻魚都好香口,可以叫幾轉

2019-04-08