(非会员)
2006-10-16 45 浏览
似乎係遊客必到o既地方, 但本地人就好少o黎, 我都係因為朋友擺酒而第一次o黎.宴會場地確係幾好, 可以自己決定氣氛情調(一般酒樓只有開晒大白燈或者熄晒燈兩個選擇), 飯席場地同麻雀耍樂完全分隔於左右兩邊, 一o的都唔覺嘈, 絕對抵讚.服務都算係咁, 幫你分埋菜, 但就唔會見到原碟上, 開頭乳豬拼盤仲ok, 愈食愈覺得有呃秤之嫌, 魚翅得半碗(已經係酒樓用o個種細碗), 雞每人得兩舊, 埋尾飯麵又係得一半, 糖水唔足料. 主人家喜慶日子特登擺幾圍大宴親朋, 你就搞到人地好似好寒酸咁, 真係唔要得.分龍蝦夠膽死一舊肉搭多四塊淨殼上碟, 仲有o的為兼顧儀態而不能入口o既蝦身蝦腳. 蒸魚o鞋口. 唯一叫好o既係炸芋丸包帶子, 帶子爽口大減油膩滯口感覺, 幾有特色.