2019-06-19
前幾日米米Double dating👫👫,去左創興廣場樓上嘅一間日式放題餐廳度開餐。呢度放題餐廳都幾大,佔左成層,而且座位闊絡,絕對唔會逼👍🏻門口轉右就見到好大個自助吧,有唔少甜品、沙律、特式飲品、熟盆、炸物、葡撻、青口、白灼蝦,甚至可以夾糖仔😱真係估唔到!餐廳採用電子點餐系統,只要用微訊一scan QR code,就可以隨時下單,非常方便!點餐種類都不算少,有各式刺身、壽司、卷物、軍艦、手卷、天婦羅、炸物、燒物、串燒、一品料理、主食、甜品。當中我最鐘意嘅當然係刺身,特別係俄羅斯甜蝦刺身,非常大隻又鮮甜😍另外,皇帝蟹肉捧蟹膏壽司嘅蟹肉棒亦係大到不可想像😂基本上係夾唔到個飯,因為蟹肉棒太大舊😃炸物方面,極力推薦黃金炸生蠔同榴槤炸彈😍兩者味道都好濃烈,食得好過癮🙈燒物方面,鹽燒牛舌都值得一試👍🏻肉質鮮嫩又煙韌,味道又夠惹味👍🏻飲品方面,竟然有我最愛嘅梅酒,雖然係自己斟,但味道都唔錯😋甜品亦有我好中意食嘅榴槤雪條,真係好滿足😍食左咁多野人均先$242($220+10%服務費),認真抵食😍
呢度放題餐廳都幾大,佔左成層,而且座位闊絡,絕對唔會逼👍🏻