2023-06-05 341 浏览
系观塘想揾间坐得耐既餐厅食下野倾下计,之前朋友介绍过呢个餐厅,就决定试一试😍🟠2人dinner set($398)呢个dinner set 可以拣一个前菜同沙律,再可以拣2个主菜,包左餐汤,野饮同甜品。罗宋汤汤既材料好丰富,基本上每啖都可以食到材料,而味道就唔会话好辣。法式白酒煮蓝青口青口唔会靭,够软熟,青口配有4块面包,不得不讲,面包同酱汁惊喜左我,酱汁好creamy,面包边脆内软,沾酱汁食,好味到不得了😻😻烧牛肉凯撒沙律沙律份量好大碗,烧牛肉颜色吸引,食落肉质完全唔韧,牛肉沾满芝士粉。蔬菜好新鲜,夹埋牛肉同面包粒及酱汁,食到停唔到口🤤澳洲羊T骨配烧汁羊T骨拣左7成熟,唔会话好血亦都唔会过熟🤡羊T骨上枱时,已闻到好香羊味,食落肉质嫩,配烧汁食更有升华感☺️T骨配有薯菜千岛蟹肉双重芝士披萨呢个pizza系薄批,个批好脆口,感觉好似食紧薯片咁,就知有几脆🤓千岛酱加蟹肉同芝士,味道好夹,一向食pizza要落芝士粉既我,都竟然唔使落,食下食下食左3块都唔会觉得好滞蓝莓芝士饼配雪糕球雪糕分别系芒果同抹茶味,大大球,加埋蓝莓芝士饼,非常满足🥳呢个dinner set做紧优惠,所以就$398,呢个价

🟠2人dinner set($398)

罗宋汤

法式白酒煮蓝青口

烧牛肉凯撒沙律

澳洲羊T骨配烧汁

千岛蟹肉双重芝士披萨

蓝莓芝士饼配雪糕球
雪糕分别系芒果同抹茶味,大大球,加埋蓝莓芝士饼,非常满足🥳

呢个dinner set做紧优惠,所以就$398,呢个价钱可以食到咁多野,而且够大份同好味,性价比好高👍🏻

环境方面,餐厅够阔大,坐得好舒服,亦有一d设施,例如:桌球可以玩。闺密倾计舒服,一班朋友都好岩黎。

服务方面,职员友善,态度良好🥰

地址:观塘鸿图道90号5楼