2021-07-20 409 浏览
人生第一次食车仔面🎉🎉去到深水埗仍然好大雨,都想食返啲汤汤水水既嘢,见到任你点车仔面可以openrice外卖自取,又近又可以悭返啲时间,就呢间啦💛💛钟意面有咬口就拣咗油面,加好耐没食过既日式猪软骨,手打墨鱼饼,秘制猪红,韭菜,汤底见有post话小辣都几辣,我就好乖嗌清汤啦😂😂准时系店度拎到,保温袋装住九个字返到屋企仲好热☺️☺️面汤分开摆,将面浸咗汤捞匀,影完开始食已经吸收咗汤汁好好食😋😋虽然系清汤但都好有滋味,带微微麻香🤏猪软骨有两三旧,肉好入味好腍,软骨可以全部食埋,两块墨鱼饼厚身又弹牙,仲可以食到一啲粒粒,咸淡正好,秘制猪红好多件,食落干净爽滑,我几钟意😋😋韭菜都量唔少~日式猪软骨 7.0/9手打墨鱼饼 7.0/9秘制猪红 7.0/9韭菜7.0/9OVERALL 7.0/9我都唔知点解系香港咁多年今日先食个车仔面😂😂可能因为多嘢拣会选择困难🤣🤣
人生第一次食车仔面🎉🎉

日式猪软骨 7.0/9